Гарбузовий крем-суп з копченою салакою – рецепт
Baltic Premium Fish рекомендує! Відома шеф-кухарка та суддя проєктів МастерШеф Ольга Мартиновська поділилася рецептом яскравого, ситного та корисного супчику. Саме те, щоб урізноманітнити меню у холодну пору року!
Для його приготування знадобиться взяти такі інгредієнти:
⁃ 100 г копченої салаки
⁃ 500 г очищеного гарбуза
⁃ 100 г цибулі
⁃ 100 г стебла селери
⁃ 100 г томатів у власному соку
⁃ 2 зубчики часнику
⁃ 1 гілочку чебрецю
⁃ 30 мл олії для смаження
Гарбуз солодкуватий і любить копченість в комбінації. Для приготування супу обсмажуємо на олії в глибокій сковорідці нарізану цибулю та часник до золотавого кольору. Додаємо нарізане дрібними шматочками стебло селери, потім томати, гілочку чебрецю і гарбуз. Заливаємо водою так, щоб покрила овочі. Готуємо на середньому вогні 30-40 хв. Перебиваємо в блендері до однорідної маси, солимо та перчимо на свій смак. Філе копченої салаки додаємо просто в тарілку під час подачі. Смакуємо гарячим.
Baltic Premium Fish на Facebook, Instagram