Запечений плов у рукаві за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Запечений плов у рукаві за рецептом Ектора Хіменеса-Браво
Запечений плов у рукаві за рецептом Ектора Хіменеса-Браво
Пресслужба каналу СТБ

Як приготувати вдома плов швидко і так, щоб він був дуже смачним? Найлегший рецепт запеченого плову від Ектора Хіменеса-Браво.

Читайте такожСирники з зеленню та соусом за рецептом Ектора Хіменеса-Браво
Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор і суддя проєкту «МастерШеф» на СТБ Ектор Хіменес-Браво поділився в соцмережі рецептом швидкого плову у рукаві.

Інгредієнти:

  • Морква – 50 г
  • Цибуля – 50 г
  • Свинина – 100 г
  • Рис басматі – 100–150 г
  • Коріандр – 5 г
  • Зіра – 5 г
  • Куркума – 5 г
  • Копчена паприка – 5 г
  • Вода – 200–250 мл
  • Оливкова олія – 20 мл
  • Виноград – 30 г
  • Перець, сіль – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Нарізаємо моркву та цибулю.
  2. Засипаємо у рукав рис басматі, свинину, моркву та цибулю, заливаємо оливкову олію, додаємо виноград. Кладемо мікс приправ (коріандр, зіра, куркума, копчена паприка), перчимо, солимо, наливаємо воду.
  3. Закручуємо пакет і перемішуємо.
  4. Відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку. Одна година – і все готово! Смачного!

Нагадаємо,


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK