Гарбузово-імбирне печиво за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Гарбузово-імбирне печиво за рецептом Ектора Хіменеса-Браво
Гарбузово-імбирне печиво за рецептом Ектора Хіменеса-Браво
Пресслужба каналу СТБ

Як приготувати гарбузово-імбирне печиво? Простий рецепт гарбузово-імбирного печива від Ектора Хіменеса-Браво.

Читайте такожРецепт домашньої шаурми від Алекса Якутова
Щосуботи запрошені гості ранкового шоу «Прокинься з Ектором» приносять Ектору Хіменесу-Браво один інгредієнт, буденний та звичний для продуктового кошика українців, а шеф-кухар надає два ексклюзивні рецепти з нього. Так, учасниця «МастерШеф» 11 сезон, блогерка Даша Євтух, запропонувала приготувати нові та небанальні страви з… гарбуза! Перше, що готували на кухні, – гарбузово-імбирне печиво.

Інгредієнти:

  • Вершкове масло – 60 г
  • Мед – 115 г
  • Борошно пшеничне – 600 г
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Гарбузове пюре – 60 г
  • Ряжанка – 85 г
  • Цукор – 170 г
  • Імбир мелений – 1 г
  • Розпушувач – 3 г
  • Сіль – 3 г
  • Сода харчова – 1 г
  • Кориця мелена – 1 г
  • Гвоздика – 0,5 г

Спосіб приготування:

  1. Відварюємо гарбуз та робимо з нього пюре.
  2. Змішуємо борошно, яйце, вершкове масло, мед, гарбузове пюре, ряжанку та спеції (імбир, розпушувач, сіль, соду, корицю та гвоздику).
  3. Вимішуємо тісто до однорідної консистенції та залишаємо охолоджуватись впродовж однієї години.
  4. Далі формуємо кульки, злегка їх притиснувши, та обвалюємо їх в цукрі.
  5. Випікаємо 15 хвилин в духовій шафі за температури 170 градусів. Смачного!

   

 

 


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK