Паляниця з полуницею за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

Юлія Туренко

Юлія Туренко

Випускаючий редактор

Усі статті автора...

Паляниця з полуницею за рецептом Ектора Хіменеса-Браво
Паляниця з полуницею за рецептом Ектора Хіменеса-Браво
instagram.com/hectorjimenezbravo

Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор і суддя проєкту «МастерШеф» на СТБ Ектор Хіменес-Браво поділився в соцмережі рецептом легендарної паляниці!

Готуйте паляницю, пригощайте військових, принесіть в найближчу лікарню. Підтримуйте один одного! Ми переможемо! – зазначає Ектор.

Інгредієнти:

  • Яйця – 2 шт.
  • Цукор – 90 грамів.
  • Ванільний цукор – 10 грамів.
  • Йогурт без додавань – 200 грамів.
  • Олія – 120 грамів.
  • Розпушувач – 10 грамів.
  • Борошно – 220 грамів.
  • Полуниця – 400 грамів +1 ст. л. крохмалю.
  • Форма роз’ємна – 20 см

Спосіб приготування:

  1. Збийте яйця з цукром та ванільним цукром.
  2. Додайте йогурт, олію, збивайте далі.
  3. Просійте борошно та розпушувач, збивайте.
  4. Застеліть форму пергаментом, змажте вершковим маслом або олією.
  5. Виливаємо половину тіста.
  6. Помиту полуницю ріжемо на 4 частини, обвалюємо у крохмалі, викладаємо половину полуниці.
  7. Виливаємо решту тіста.
  8. Зверху викладаємо решту полуниці.
  9. Випікаємо 1 годину при температурі 160С.

Паляниця з полуницею за рецептом Ектора Хіменеса-Браво / instagram.com/hectorjimenezbravo


Хмара тегів


Матеріали на тему

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK