JULIK розкрив свій рецепт ідеальних «Млинців з дірочками»
Один із найпопулярніших рецептів, смачні та ароматні млинці – легка страва на щодень!
Напевно, вже всі знають, що кулінарія і все що з нею пов’язане – моя стихія. Обожнюю тісто різних інтерпретацій, люблю експерементувати. Готуючи ту чи іншу страву, я відпочиваю.
Інгредієнти
- Молоко - 500 мл.
- Куряче яйце - 3 шт.
- Борошно пшеничне - 280 гр.
- Цукор - 1 ст.л.
- Сіль - на смак
- Рослинна олія - 3 ст.ложки
- Вершкове масло - 30 гр.
- Таємний інгердієнт
Спосіб приготування
1. 3 яйця вбиваємо в ємність з високими бортами і додаємо 1 ложку цукру та дрібку солі. Збийте яйця до отримання піни.
2. Влийте близько 200 мл молока. Всі продукти добре змішати.3. Просійте 280 г борошна. Збивайте тісто, поки всі грудочки НЕ розіб’ються, і воно не буде нагадувати густу сметану.
4. Далі в ємність вливаємо ще 300 мл молока і 3 великих ложки рослинної олії, знову перемішуємо. Важливо молоко додавати частинами, щоб не утворювалося грудок.
5. Туди ж додайте 30 гр. розтопленого вершкового масла. А також таємний інгредієнт завдяки якому, Ваші млинці будуть з дірочками – стакан сильногазованої мінеральної води.
Напомним,