Просто і смачно: Julik поділився рецептом італійського десерту
«Для мене процес приготування їжі - це творчість та імпровізація. У цій справі, як і музиці, усе потрібно робити з любов’ю, а також мати хороший настрій! Пропоную вашій увазі рецепт одного із найпростіших та водночас смачних італійських десертів - сабайон», - зазначив співак Julik.
Для приготування 1-ї порції потрібно:
- 2 жовтка
- цукор (40 г)
- біле вино (40 г)
- печиво «Савоярді» (2 шт.)
- цедра апельсина (10 г)
Розпочнемо приготування з того, що підберемо вдалий посуд, який пригодиться згодом для парової бані. Обираємо скляну глибоку посудину. Туди вбиваємо два яєчних жовтки, попередньо відділивши їх від білка. У цю ж посудину додаємо також 40 грамів цукру і змішуємо все міксером до утворення піни. Опісля отриману суміш ставимо на парову баню, постійно помішуючи. Поступово вливаємо туди 40 грамів білого напівсолодкого вина і продовжуємо помішувати до загустіння (приблизно 10 хв.). Даємо суміші остудитись та перекладаємо у бокал. Декоруємо печивом «Савоярді» та стружкою апельсинової цедри!