Куряче філе по-італійськи від Julik (рецепт)
Ексклюзивно для ТV.UA український діджей та музикант Julik поділився рецептом однієї з улюблених страв. Артист запевнив, що ця страва є невід’ємною у раціоні родини, принаймі раз у тиждень артист тішить рідних саме нею!
Інгредієнти:
- Куряча грудка (філешками) - 500 гр.
- Часник - 5 зубчиків
- Базилік - 1 пучок
- Оливкова олія - 30 мл.
- Лимон/цедра - 1/2 лимона
- Помідори чері - 200 гр.
- Руккола (для презентації)
- Сіль/перець - (за смаком)
Для початку потрібно куряче філе розрізати навпіл, додати перцю та змазати оливковою олією першого віджиму. Підсмажити з обох сторін до готовності. Одночасно потрібно подрібнити часник, базилік, олію та лимонний сік і цедру (змішати соус) і цією сумішшю намазати посмажені шматки філе. Додатково для смаку та сервірування обсмажте помідори чері на оливковій олії! Подавайте страву гарячою!
«Дуже простий і водночас неперевершений смак цій страві додає соуc, переплетіння гостринки та кислинки! - додав Julik. - Кожен хто спробує приготувати, то залишиться задоволеним».